Website Privacykennisgeving

1.       INLEIDING

 

Deze privacyverklaring geeft u details over hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen en verwerken door uw gebruik van onze site www.loadedmobi.com, inclusief alle informatie die u via onze site verstrekt wanneer u een product of service koopt, meld u aan op onze nieuwsbrief of neem deel aan een prijstrekking of competitie.

 

Door ons uw gegevens te verstrekken, garandeert u ons dat u ouder bent dan 13 jaar.

 

SP Two Ltd is de verantwoordelijke voor de verwerking van gegevens en wij zijn verantwoordelijk voor uw persoonlijke gegevens (in deze privacyverklaring "wij", "ons" of "onze" genoemd). Ons ICO-registratienummer is ZA242673

 
Contact details
 
Onze volledige details zijn:
 
Volledige naam van rechtspersoon: SP Two Ltd
 
E-mailadres: nl@sptwo.com 
 
Postadres: Unit 15535, PO Box 6945, Londen, W1A 6US
 
Als u niet tevreden bent met welk aspect van de manier waarop wij uw gegevens verzamelen en gebruiken, hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Information Commissioner's Office (ICO), de Britse toezichthoudende autoriteit voor gegevensbeschermingskwesties (www.ico.org.uk). We zouden het op prijs stellen als u eerst contact met ons opneemt als u een klacht heeft, zodat we kunnen proberen het voor u op te lossen.
 
Het is erg belangrijk dat de informatie die we over u bijhouden juist en actueel is. Laat het ons weten als uw persoonlijke informatie op enig moment verandert door ons een e-mail te sturen naar dpl@sbmediagroup.co.uk.

 

2. WELKE DATA VERZAMELEN WE OVER U?
 
Persoonlijke gegevens betekent alle informatie die in staat is om een ​​persoon te identificeren. Het bevat geen geanonimiseerde gegevens.
 
We kunnen bepaalde soorten persoonlijke gegevens over u als volgt verwerken:
 
• Identiteitsgegevens kunnen uw voornaam, meisjesnaam, achternaam, gebruikersnaam, burgerlijke staat, titel, geboortedatum en geslacht omvatten.
 
• Contactgegevens kunnen uw factuuradres, afleveradres, e-mailadres en telefoonnummers bevatten.
 
• Financiële gegevens kunnen uw bank- en betaalkaartgegevens bevatten.


• Transactiegegevens kunnen details bevatten over betalingen tussen ons en andere details van aankopen die door u zijn gedaan.

• Technische gegevens kunnen uw inloggegevens, internetprotocoladressen, browsertype en -versie, browserinvoegtoepassingen en -versies, tijdzone-instelling en locatie, besturingssysteem en platform en andere technologie op de apparaten die u gebruikt om toegang tot deze site te bieden, bevatten.

• Profielgegevens kunnen uw gebruikersnaam en wachtwoord, aankopen of bestellingen, uw interesses, voorkeuren, feedback en antwoorden op enquêtes omvatten.

• Marketing- en communicatiegegevens kunnen uw voorkeuren omvatten bij het ontvangen van marketingcommunicatie van ons en onze externe partijen en uw communicatievoorkeuren.

 

Gevoelige data
 
We verzamelen geen gevoelige gegevens over u. Gevoelige gegevens verwijzen naar gegevens die details bevatten over uw ras of etniciteit, religieuze of filosofische overtuigingen, seksleven, seksuele geaardheid, politieke opvattingen, lidmaatschap van de vakbond, informatie over uw gezondheid en genetische en biometrische gegevens. We verzamelen geen informatie over strafrechtelijke veroordelingen en overtredingen.
 
Als we wettelijk verplicht zijn om persoonsgegevens te verzamelen, of volgens de voorwaarden van het contract tussen ons en u ons die gegevens niet verstrekken wanneer daarom wordt gevraagd, zijn we mogelijk niet in staat om het contract uit te voeren (bijvoorbeeld om goederen of services te leveren) aan jou). Als u ons de gevraagde gegevens niet verstrekt, moeten we mogelijk een product of service annuleren die u hebt besteld, maar als dit het geval is, zullen we u op dat moment op de hoogte stellen.

 

3. HOE KUNNEN WE UW PERSOONLIJKE GEGEVENS VERZAMELEN
 
We verzamelen gegevens over u op verschillende manieren, waaronder:
 
Directe interacties: u kunt gegevens verstrekken door formulieren op onze site in te vullen (of anderszins) of door met ons te communiceren per post, telefoon, e-mail of anders, ook wanneer u:
• onze producten of diensten besteld;
• een account aanmaakt op onze site;
• zich abbonneert op onze service of publicaties;
• u wordt gevraagd om bronnen of marketing aan te vragen;
• deelneemt aan een wedstrijd, prijstrekking, promotie of enquête; of
• ons feedback geeft
 
• Geautomatiseerde technologieën of interacties: als u onze site gebruikt, verzamelen we mogelijk automatisch technische gegevens over uw apparatuur. We verzamelen deze gegevens met behulp van cookies, serverlogboeken en vergelijkbare technologieën. We kunnen ook technische gegevens over u ontvangen als u andere websites bezoekt die onze cookies gebruiken. Raadpleeg ons cookie-beleid hieronder.
 
• Derden of openbaar beschikbare bronnen: wij kunnen persoonlijke gegevens over u ontvangen van verschillende externe partijen en openbare bronnen, zoals hieronder uiteengezet:
 
• Zakelijke partners, leveranciers en onderaannemers voor de uitvoering van een contract dat we met hen of u aangaan.
 
• Adverteerders en advertentienetwerken die de gegevens vereisen om relevante advertenties voor u en anderen te selecteren en weergeven.
 
• Analyses en zoekmachines die ons helpen bij het verbeteren en optimaliseren van onze site.
 
• Regulatory due diligence-controle waarbij mogelijk persoonlijke gegevens zijn betrokken.

 


4. HOE GEBRUIKEN WE UW PERSOONSGEGEVENS

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken als dit wettelijk is toegestaan. De meest voorkomende toepassingen van uw persoonlijke gegevens zijn:

• Waar we het contract tussen ons moeten uitvoeren.

• Waar dit noodzakelijk is voor onze legitieme belangen (of die van een derde partij) en uw belangen en fundamentele rechten prevaleren niet boven die belangen.

• Waar we moeten voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting.

Over het algemeen vertrouwen we niet op toestemming als rechtsgrond voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, behalve voor het verzenden van marketingcommunicatie via e-mail of sms. U hebt het recht om de toestemming voor marketing op elk gewenst moment in te trekken door ons een e-mail te sturen naar dpl@sbmediagroup.co.uk

Doeleinden voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens

Hieronder volgt een beschrijving van de manier waarop we uw persoonlijke gegevens willen gebruiken en de juridische gronden waarop we dergelijke gegevens zullen verwerken. We hebben ook uitgelegd wat onze legitieme belangen zijn waar relevant. We kunnen uw persoonlijke gegevens voor meer dan één wettige grond verwerken, afhankelijk van het specifieke doel waarvoor wij uw gegevens gebruiken. Stuur ons een e-mail op dpl@sbmediagroup.co.uk als je meer wilt weten over de specifieke rechtsgrond waarop we vertrouwen om je persoonlijke gegevens te verwerken als er meer dan één reden is in de onderstaande tabel.

 

Doel / Activiteit

Soort gegevens

Wettige basis voor verwerking

 

Om u als nieuwe klant te registreren

(a) Identiteit

 

(b) Contact

uitvoering van een contract met u

Om uw bestelling te verwerken en af ​​te leveren, inclusief:
 

 (a) Beheer betalingen, vergoedingen en kosten

(b) ) Verzamel geld dat aan ons verschuldigd is

(a) Identiteit

 (b) Contact

(c) Financieel

(d) Transactie

(e) Marketing en Communicatie

(a) uitvoering van een contract met u

(b)Noodzakelijk voor onze legitieme belangen om schulden aan ons terug te vorderen

 

Om onze relatie met u te beheren, waaronder:

(a) U op de hoogte brengen van wijzigingen in onze voorwaarden of privacybeleid

(b) ) U vragen een beoordeling achter te laten of een vragenlijst in te vullen

(a) Identiteit

(b) Contact

(c) Profiel

(d) Marketing en Communicatie

(a) uitvoering van een contract met u

(b) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

(c) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen om onze gegevens up-to-date te houden en om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken

Om u in staat te stellen deel te nemen aan een prijstrekking, competitie of een enquête in te vullen

(a) Identiteit

(b) Contact

 

(c) Profiel

 

(d) Gerbuik

 

(e) Marketing en Communicatie

(a) uitvoering van een contract met u

(b) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken, deze te ontwikkelen en onze activiteiten te laten groeien

Om ons bedrijf en onze site te beheren en te beveiligen (inclusief probleemoplossing, gegevensanalyse, testen, systeemonderhoud, ondersteuning, rapportage en hosting van gegevens

(a) Identiteit

 

(b) Contact

 

(c) Technisch

(a) Noodzakelijk voor onze legitieme belangen voor het runnen van onze activiteiten, levering van administratie en IT-diensten, netwerkbeveiliging, om fraude te voorkomen en in de context van een bedrijfsreorganisatie of groepsherstructurering

 

(b) Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting

Om relevante inhoud en advertenties aan u te leveren en de effectiviteit van onze advertenties te meten en te begrijpen

(a) Identiteit

 

(b) Contact

 

(c) Profiel

 

(d) Gerbuik

 

(e) Marketing en Communicatie

 

(f) Technisch

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen om te bestuderen hoe klanten onze producten / diensten gebruiken, om deze te ontwikkelen, om onze activiteiten te laten groeien en om onze marketingstrategie te informeren

 

Gegevensanalyse gebruiken om onze website, producten / services, marketing, klantrelaties en ervaringen te verbeteren

(a) Technisch

 

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen om soorten klanten voor onze producten en diensten te definiëren, om onze site up-to-date en relevant te houden, om ons bedrijf te ontwikkelen en om onze marketingstrategie te informeren

Om u suggesties en aanbevelingen te doen over goederen of diensten die voor u van belang kunnen zijn

(a) Identiteit

 

(b) Contact

 

(c) Technisch

 

(d) Gerbuik

 

(e) Profiel

Noodzakelijk voor onze legitieme belangen om onze producten / diensten te ontwikkelen en onze activiteiten te laten groeien

 

 

Marketingcommunicatie

 

U ontvangt marketingcommunicatie van ons als u:

 

i informatie bij ons heeft opgevraagd of goederen of diensten van ons heeft gekocht; of

 

ii uw gegevens heeft verstreken en het vak heeft aangevinkt bij het invoeren van uw gegevens zodat wij u marketingcommunicatie kunnen sturen; en

 

iii in beide gevallen niet geannuleerd heeft om die marketing te ontvangen.

 

We zullen uw uitdrukkelijke toestemming voor opt-in krijgen voordat we uw persoonlijke gegevens delen met derden voor marketingdoeleinden.

 

U kunt ons of derde partijen vragen om u op elk moment te stoppen met het verzenden van marketingberichten door de opt-out-links te volgen op elk marketingbericht dat u wordt toegestuurd of door ons op elk gewenst moment een e-mail te sturen naar dpl@sbmediagroup.co.uk.

Als u ervoor kiest om onze marketingcommunicatie niet te ontvangen, is dit niet van toepassing op persoonlijke gegevens die aan ons worden verstrekt als gevolg van productaankoop, garantieregistratie, product / dienstervaring of andere transacties.

 

Verandering van doel

 

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor de doeleinden waarvoor we deze hebben verzameld, tenzij we redelijkerwijs vinden dat we deze om een ​​andere reden moeten gebruiken en dat de reden verenigbaar is met het oorspronkelijke doel. Als u meer wilt weten over hoe de verwerking voor het nieuwe doel compatibel is met het oorspronkelijke doel, stuur ons dan een e-mail op dpl@sbmediagroup.co.uk.

 

Als we uw persoonlijke gegevens moeten gebruiken voor een doel dat geen verband houdt met het doel waarvoor we de gegevens hebben verzameld, zullen we u hiervan op de hoogte stellen en zullen we de juridische reden voor verwerking toelichten.

 

We kunnen uw persoonlijke gegevens zonder uw medeweten of toestemming verwerken indien dit wettelijk vereist of toegestaan ​​is.

 

5. BEKENDMAKING VAN UW PERSOONSGEGEVENS

 

Mogelijk moeten we uw persoonlijke gegevens delen met de partijen die hieronder worden uiteengezet voor de doeleinden die zijn uiteengezet in de tabel in paragraaf 4 hierboven:

 

• Andere bedrijven in onze groep die IT- en systeembeheerdiensten leveren en leiderschaprapportages uitvoeren.

 

• Serviceproviders die IT- en systeembeheersdiensten leveren.

 

• Professionele adviseurs, waaronder advocaten, bankiers, auditors en verzekeraars die advies, bank-, juridische, verzekerings- en boekhouddiensten verlenen.

 

• HM Revenue & Customs, toezichthouders en andere autoriteiten in het Verenigd Koninkrijk en andere relevante rechtsgebieden die rapportage van verwerkingsactiviteiten onder bepaalde omstandigheden vereisen.

 

• Derden waaraan we delen van ons bedrijf of onze activa verkopen, overdragen of samenvoegen.

 

Wij eisen van alle derde partijen aan wie wij uw gegevens overdragen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te respecteren en te behandelen in overeenstemming met de wet. We staan ​​dergelijke derde partijen alleen toe om uw persoonlijke gegevens te verwerken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.

 

 

 

 

 

6. INTERNATIONALE OVERDRACHTEN

 

Landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER) bieden niet altijd dezelfde beschermingsniveaus voor uw persoonlijke gegevens, dus de Europese wetgeving verbiedt overdracht van persoonlijke gegevens buiten de EER, tenzij de overdracht aan bepaalde criteria voldoet.

 

Veel van onze externe serviceproviders zijn gevestigd buiten de Europese Economische Ruimte (EER), dus de verwerking van uw persoonlijke gegevens zal een overdracht van gegevens buiten de EER met zich meebrengen.

 

Wanneer we uw persoonlijke gegevens uit de EER overdragen, doen we ons best om een ​​vergelijkbare mate van gegevensbeveiliging te waarborgen door te zorgen dat ten minste een van de volgende veiligheidsmaatregelen wordt geïmplementeerd:

 

• Wij zullen uw persoonlijke gegevens alleen doorgeven aan landen die geacht worden een passend niveau van bescherming van persoonsgegevens door de Europese Commissie te bieden; of

 

• Wanneer we bepaalde dienstverleners gebruiken, kunnen we specifieke contracten of gedragscodes of certificeringsmechanismen gebruiken die zijn goedgekeurd door de Europese Commissie en die persoonsgegevens dezelfde bescherming bieden als in Europa; of

 

• Wanneer we in de Verenigde Staten gevestigde providers gebruiken, kunnen we gegevens aan hen overdragen als ze deel uitmaken van het EU-VS Privacy Shield, wat vereist dat zij vergelijkbare bescherming bieden voor persoonsgegevens die worden gedeeld tussen Europa en de VS.

 

Als geen van de bovenstaande waarborgen beschikbaar is, kunnen we u om uitdrukkelijke toestemming vragen voor de specifieke overdracht.

 

U hebt het recht om deze toestemming op elk gewenst moment in te trekken.

 

Stuur ons een e-mail op dpl@sbmediagroup.co.uk als u meer informatie wilt over het specifieke mechanisme dat door ons wordt gebruikt bij het overzetten van uw persoonlijke gegevens uit de EER.

 

7. GEGEVENSBEVEILIGING

 

We hebben passende veiligheidsmaatregelen genomen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk verloren gaan, gebruikt of geopend worden op een ongeoorloofde manier, gewijzigd of openbaar gemaakt worden. Bovendien beperken we de toegang tot uw persoonlijke gegevens tot die werknemers, agenten, contractanten en andere derde partijen die een zakelijke behoefte hebben om dergelijke gegevens te kennen. Zij zullen uw persoonlijke gegevens alleen in onze instructies verwerken en zijn onderworpen aan een geheimhoudingsplicht.

 

We hebben procedures ingesteld voor het omgaan met vermoede inbreuken op persoonlijke gegevens en stellen u en elke toepasselijke regelgevende instantie op de hoogte van een schending als dit wettelijk verplicht is.

 

 

 

 

8. GEGEVENSVERLENING

 

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bewaren voor zolang als nodig is om de doelen te bereiken waarvoor we deze hebben verzameld, inclusief met het oog op het voldoen aan wettelijke, boekhoudkundige of rapportagevereisten.

 

Om de juiste bewaarperiode voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden wij rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonsgegevens, het potentiële risico van schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor wij uw persoonlijke gegevens verwerken en of we kunnen die doelen bereiken met andere middelen en de toepasselijke wettelijke vereisten.

 

Volgens de wet moeten we basisinformatie over onze klanten (inclusief contactgegevens, identiteit, financiële gegevens en transactiegegevens) bewaren gedurende zes jaar nadat ze niet langer klant zijn voor belastingdoeleinden.

 

In sommige omstandigheden kunt u ons vragen om uw gegevens te verwijderen: zie hieronder voor meer informatie.

 

In sommige omstandigheden kunnen we uw persoonlijke gegevens anoniem maken (zodat deze niet langer aan u kunnen worden gekoppeld) voor onderzoeks- of statistische doeleinden, in welk geval wij deze informatie onbeperkt kunnen gebruiken zonder voorafgaande kennisgeving aan u.

 

9. UW WETTELIJKE RECHTEN

 

Onder bepaalde omstandigheden hebt u rechten op gegevensbeschermingswetgeving met betrekking tot uw persoonlijke gegevens. Deze omvatten het recht om:

 

• Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens.

 

• Verzoek correctie van uw persoonlijke gegevens.

 

• Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens

 

• Voorwerp van verwerking van uw persoonlijke gegevens.

 

• Verzoek beperking van de verwerking van uw persoonlijke gegevens.

 

• Verzoek overdracht van uw persoonlijke gegevens.

 

• Recht om toestemming in te trekken.

 

 

 

 

U kunt meer over deze rechten vinden op:

 

https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/

 

 

Als u een van de bovenstaande rechten wilt uitoefenen, kunt u een e-mail sturen naar dpl@sbmediagroup.co.uk.

 

U hoeft geen vergoeding te betalen voor toegang tot uw persoonlijke gegevens (of om andere rechten uit te oefenen). We kunnen echter een redelijke vergoeding in rekening brengen als uw verzoek duidelijk ongegrond, repetitief of overdreven is.

Als alternatief kunnen we onder deze omstandigheden weigeren om aan uw verzoek te voldoen.

 

Mogelijk moeten we specifieke informatie van u vragen om ons te helpen uw identiteit te bevestigen en uw recht op toegang tot uw persoonlijke gegevens te waarborgen (of om uw andere rechten uit te oefenen). Dit is een beveiligingsmaatregel om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens niet worden bekendgemaakt aan personen die er geen recht op hebben om het te ontvangen. We kunnen ook contact met u opnemen om u om verdere informatie te vragen met betrekking tot uw verzoek om onze reactie te versnellen.

 

We proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren. Af en toe kan het langer duren dan een maand als uw verzoek bijzonder complex is of als u een aantal verzoeken hebt gedaan. In dit geval zullen we u op de hoogte stellen en u op de hoogte houden.

 

10. LINKS VAN DERDE

 

Deze website kan links bevatten naar websites van derden, plug-ins en applicaties. Als u op die koppelingen klikt of deze verbindingen inschakelt, kunnen derden gegevens over u verzamelen of delen. We hebben geen controle over deze websites van derden en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacyverklaringen. Wanneer u onze website verlaat, raden we u aan de privacyverklaring van elke website die u bezoekt te lezen.

 

11. COOKIES

 

U kunt uw browser instellen om alle of sommige browsercookies te weigeren, of om u te waarschuwen wanneer websites cookies plaatsen of openen. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze website ontoegankelijk kunnen worden of niet goed kunnen functioneren.

 

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers van onze website. Dit helpt ons om u een goede ervaring te bieden wanneer u onze websites bezoekt en stelt ons ook in staat om onze sites te verbeteren. Zoals vermeld in de banner die wordt getoond wanneer u voor het eerst bezoekt, door verder te bladeren op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies op die site.

 

Een cookie is een klein bestand met letters en cijfers dat we opslaan in uw browser of op de harde schijf van uw computer. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies bevatten informatie die wordt overgebracht naar de harde schijf van uw computer. Onze sites kunnen een of meer van de volgende soorten cookies gebruiken:

 

 

                 Strikt noodzakelijke cookies. Dit zijn cookies die vereist zijn voor de werking van onze websites. Ze omvatten bijvoorbeeld cookies waarmee u zich bij beveiligde gebieden kunt aanmelden.

 

                 Analytische / prestatiecookies. Ze stellen ons in staat om het aantal bezoekers te herkennen en te tellen en om te zien hoe bezoekers zich door een website verplaatsen wanneer ze het gebruiken. Dit helpt ons om de manier waarop onze websites werken te verbeteren, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijk vinden wat ze zoeken.

 

                  Functionaliteitscookies. Deze worden gebruikt om u te herkennen wanneer u terugkeert naar een website. Dit stelt ons in staat om onze inhoud voor u te personaliseren en uw voorkeuren te onthouden.

 

                 Gerichte cookies. Deze cookies registreren uw bezoek aan onze websites, de pagina's die u hebt bezocht en de links die u hebt gevolgd. We zullen deze informatie gebruiken om onze websites en de daarop getoonde advertenties relevanter te maken voor uw interesses.

 

Houd er rekening mee dat derden (inclusief bijvoorbeeld advertentienetwerken en leveranciers van externe diensten zoals webverkeeranalyseservices) ook cookies kunnen gebruiken, waarover wij geen controle hebben. Deze cookies zijn waarschijnlijk analytische / prestatiecookies of gerichte cookies.

 

Voorbeelden van externe cookies die externe services bieden, zijn onder meer:

 

                     Google Analytics

                     Twitter

                     Facebook

                     Pinterest

                     LinkedIn

                     Instagram

                     Google+

                     https://www.hotjar.com/privacy

 

 

 

Verdere informatie over hen is te vinden op hun respectieve websites.
 
Als u meer wilt weten over cookies, kunt u wellicht een bezoek brengen aan http://www.aboutcookies.org/, een onafhankelijke bron van derden die uitlegt wat cookies en clear gifs zijn en hoe u ze kunt beheren. Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor en geen controle hebben over de inhoud van deze website van derden.
 
U kunt cookies blokkeren door de instelling in uw browser te activeren, waarmee u het gebruik ervan kunt uitschakelen. Als u echter uw browserinstellingen gebruikt om alle cookies (inclusief essentiële cookies) te blokkeren, hebt u mogelijk geen toegang tot alle of delen van onze websites.
 
Behalve voor strikt noodzakelijke en functionele cookies, vervallen cookies na twee jaar.
 
12. Versie.
 
Dit beleid is vastgesteld op 31 mei 2018